Maandtopper haardhout – Haardhouttoppers.nl

Iedere maand stellen we een maandtopper samen. Deze maand ontvangt u bij aankoop van een pallet haardhout gratis een ‘Aanmaak pakket’ ter waarde van € 7,95. Dit pakket bestaat uit een zak aanmaakhout en een Fire-up gasaansteker. Bestel uw haardhout direct in onze webshop of via WhatsApp 06-13 58 55 06.

Als u uw bestelling bij ons plaatst zorgen wij dat bij levering de maandtopper toegevoegd wordt!

 

 

Maandtopper november 2018 - Haardhouttoppers.nl
Maandtopper november 2018 – Haardhouttoppers.nl

 

 

Berkenhout Beukenhout Eikenhout Essenhout Haardhout mix
Kenmerken Zachte houtsoort. Brandt makkelijk en snel, geeft een mooie vlam. Harde houtsoort (meest harde soort). Brandt traag, warme vlam met weinig rook. Harde houtsoort. Brandt traag, warme vlam met weinig rook. Harde houtsoort. Brandt traag, geeft veel warme af met een mooi vlammenspel. Zachte houtsoort. Brandt makkelijk en snel, geeft een mooie vlam.
Redenen om te gebruiken Ontbrandt gemakkelijk. Wordt vaak gebruikt om de haard snel mee aan te maken of om maar een paar uur van een haardvuur te genieten. Geeft veel warme en rendement. Wordt vaak gebruik om een huis te verwarmen of om lang te kunnen genieten van een haardvuur. Geeft veel warme en rendement. Wordt vaak gebruik om een huis te verwarmen of om lang te kunnen genieten van een haardvuur. Geeft veel warme en rendement. Wordt vaak gebruik om een huis te verwarmen of om lang te kunnen genieten van een haardvuur. Ontbrandt gemakkelijk. Wordt vaak gebruikt om de haard snel mee aan te maken of om maar een paar uur van een haardvuur te genieten.
Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen

 

Actievoorwaarden Maandtopper

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “Maandtopper november 2018″ (hierna te noemen: “actie”) en het “Aanmaak pakket” (hierna te noemen: “actie product”).

 1. Eenmalige deelname per adres.
 2. Bij een bestelling van een pallet gestapeld haardhout of een pallet losse zakken haardhout ontvangt de deelnemer het actie product gratis.
 3. De actie is niet geldig voor andere producten.
 4. Bij aflevering van de bestelling wordt het actie product automatisch meegeleverd.
 5. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen.
 6. De (persoons)gegevens die nodig zijn voor deelname aan deze actie worden verwerkt door Haardhouttoppers.nl met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens. Door Haardhouttoppers.nl verkregen persoonsgegevens zullen niet worden verkocht of verstrekt aan derden, tenzij de deelnemer daarvoor uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven.
 7. In gevallen waarin de actievoorwaarden niet voorzien beslist uitsluitend Haardhouttoppers.nl.
 8. Haardhouttoppers.nl is ten allen tijde bevoegd de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.
 9. Haardhouttoppers.nl is ten allen tijde bevoegd de actie tussentijds, zonder aankondiging en zonder opgaaf van reden, stop te zetten of te wijzigen.
 10. Haardhouttoppers.nl is ten allen tijde bevoegd om deelnames die haar frauduleus of onrechtmatig voorkomen van deelname uit te sluiten.
 11. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.
 12. Voor klachten die betrekking hebben op deze actie of de verwerking van persoonsgegevens kan de deelnemer zich wenden tot Haardhouttoppers.nl, zie contactpagina voor gegevens.
 13. Naast bovenstaande actievoorwaarden zijn de Algemene Voorwaarden van Haardhouttoppers.nl van toepassing.
 14. Door deelname aan de actie gaat u akkoord met de voorwaarden voor deze actie.

 

haardhout stooktips - haardhouttoppers.nl