Haardhouttoppers.nl
Ovengedroogd, dus direct te stoken haardhout

Zoekt u ovengedroogd haardhout van de beste kwaliteit en u wilt dat snel geleverd hebben? Dan helpen wij u bij Haardhouttoppers.nl graag verder! Onze haardhoutblokken zijn ovengedroogd, dus u kunt direct gaan stoken met ons haardhout. Wij zorgen we voor de beste kwaliteit haardhout met een vochtigheidspercentage onder de 20%. Om deze kwaliteit te garanderen leveren wij in eigen beheer pallets haardhout bij u thuis tot in de tuin of bij uw haardhouthok. Wij bezorgen bij zowel particuliere klanten als bij zakelijke klanten. U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

De voordelen van Haardhouttoppers.nl:

✓ Ovengedroogd dus direct te stoken!
✓ Scherpe prijzen voor topkwaliteit haardhout
✓ Snelle levering van pallets in overleg (ook op zaterdag)

Haardhout houtsoorten

Ons assortiment haardhout bestaat uit diverse zachte en harde houtsoorten. Dit zijn onze soorten: gemengd haardhout, beukenhout, berkenhout, eikenhout en essenhout. Ons haardhout kunt u bestellen per gestapelde pallet (1 kuub) of in losse zakken, afhankelijk van het aantal dat u nodig heeft kunnen wij u aantrekkelijke staffelkortingen aanbieden. Onze haardhoutblokken zijn gemiddeld 25 tot 30 cm lang. Om uw haardhout goed aan te steken kunt u bij Haardhouttoppers.nl ook terecht voor aanmaakhout en aanmaakblokjes.

Ovengedroogd haardhout

Ons haardhout is ovengedroogd, dus direct te stoken door een goede en schone verbranding zonder spatten, sissen of overmatige rook. Ovengedroogd haardhout is hout wat door middel van droogovens is gedroogd. Hiermee wordt het vochtpercentage verlaagd tot minder dan 20%. Dit is vergelijkbaar is met twee tot drie jaar drogen in de wind. Het voordeel van deze manier van drogen is dat ongedierte en schimmels eruit zijn waardoor het hout ook eventueel binnen opgeslagen kan worden. Een ander voordeel is dat goed gedroogd haardhout nog maar moeilijk vocht opneemt. De cellen in het hout zijn namelijk zo droog geworden waardoor het nagenoeg geen vocht meer opneemt. Het is dus ook niet erg als het ovengedroogde hout een keer nat wordt door de regen. Bij een droge dag is het hout gewoon weer net zo droog.

Haardhout op gestapelde pallet

De haardhoutblokken worden netjes gestapeld en geleverd op een pallet: 120x90x125 cm (hxbxl), dit is ongeveer 1 kuub aan haardhout, losgestort is dit zo’n 1,4 kuub.120 x 90 x 210 centimeter. Dit is ongeveer 2 kuub gestapeld en 3,5 kuub losgestort. Pallets haardhout bezorgen we niet alleen gratis in de regio, wij plaatsen de pallet ook op de door u gewenste plek. In uw tuin? Onder de carport? Of bij uw vakantiehuisje? Geen probleem, zo lang de ondergrond hard genoeg is om met een palletwagen overeen te rijden en de doorgang minimaal 1 meter breed en 2 meter hoog is. Plaatsing is in overleg met de chauffeur: hij kan samen met u bepalen wat wel of niet mogelijk is.

Snelle levering: zes dagen in de week

Bestelt u op een werkdag voor 14.00? Dan kan uw bestelling de volgende werkdag al geleverd worden. Wij leveren van maandag tot en zaterdag. Voor de bezorging van pallets nemen we altijd eerst contact met de klant op om een geschikt levermoment af te spreken. Kleine bestellingen van zakken haardhout of aanmaakblokjes versturen wij met de pakketbezorger.

Gratis bezorging van pallets in de regio

Gratis bezorging van pallets ovengedroogd haardhout in de regio (straal van 30 km rondom Lisserbroek): zelfs tot in uw tuin of binnenplaats (mits bereikbaar met een palletwagen).

Advies nodig?

Wilt u hulp of advies bij het bestellen van haardhout in onze webshop? Aarzel niet en neem contact met ons op. WhatsApp Peter: 06 – 13 58 55 06.

Gratis bezorging in de regio - Haardhouttoppers.nl

Snelle levering: zes dagen in de week

Bestelt u op een werkdag voor 14.00? Dan kan uw bestelling de volgende werkdag al geleverd worden. Wij leveren van maandag tot en zaterdag. Voor de bezorging van pallets nemen we altijd eerst contact met de klant op om een geschikt levermoment af te spreken. Kleine bestellingen van zakken haardhout of aanmaakblokjes versturen wij met de pakketbezorger.